If you have any problem displaying this message click here
Logga in
Ett kort boostat med dina idéer
Missa inte höstens stora nyhet från Northmill Kollektivet – vårt nya betalkort närmar sig lansering! Kortet har inga avgifter alls. Inget valutapåslag, ingen månadsavgift, ingen uttagsavgift  – nada. För priset är viktigt. Lika viktigt som din upplevelse.
Hur vill du använda ditt kort?
Vi vill skapa någonting som du tycker om, ett kort helt anpassat efter dig och hur du använder det, oberoende av var i världen du befinner dig. Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill veta vilka nya funktioner du tycker att vi ska utveckla – svara på några korta frågor och hjälp oss skräddarsy ditt kort!
Till frågorna 
Nyhet! En efterfrågad funktion blir snart verklighet!
Vi tycker att du som Reduce-kund ska ha möjlighet att göra fler smarta val som kan hjälpa dig att sänka dina räntekostnader. Därför utvecklade vi Resize – en funktion som gör att du själv kan välja månadsbetalning och återbetalningstid. Redan nästa vecka blir funktionen tillgänglig för Reduce-kunder på Mina Sidor. Och du, tänk på att en lägre månadsbetalning kan innebära en längre återbetalningstid.
Till Mina Sidor
Förbättra din ekonomi med Northmill Kollektivet
Vi jobbar tillsammans med våra kunder mot en hälsosammare ekonomi. Därför vill vi ge dig 4 handfasta tips på hur du kan förbättra din kreditvärdighet. Läs mer på bloggen!
Mot en hälsosammare ekonomi
Hälsningar,
Northmill Bank
Ladda ned vår app
Kontakta oss
08 4000 70 40
hej@northmill.se
Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm. Org. nummer: 556709-4866
© 2021 Northmill Bank AB står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen om bank- och finansieringsrörelse. Alla rättigheter reserverade.
If you want to unsubscribe click here