If you have any problem displaying this message click here
Logga in
Vi tycker du förtjänar förbättrad privatekonomi
Tillsammans med dig gör vi många fantastiska saker. Vi har till exempel utvecklat delar av vårt sparerbjudande ihop med dig och ännu fler förbättringar är på väg. Tillsammans är vi också i färd med att utveckla vårt nya debitkort och göra din upplevelse i appen ännu smidigare. Vi gör det vi gör eftersom vi tycker att du förtjänar en förbättrad privatekonomi – det är vår tydliga vision och vårt ständiga mål.

Vi hoppas också att du haft en riktigt bra påsk! Men helt över är den inte riktigt än – för vi har sparat några oöppnade påskägg till dig här nedan! Njut!
Upptäck vårt produktutbud
Just nu utvecklar vi vårt nya debitkort! Vill du också vara med?
Ett hundratal personer ingår redan i vår community som hjälper oss att forma det nya debitkortet. Engagemanget har varit högt och svaren otroligt viktiga. Om du inte redan har gjort det – gå med i testpanelen! Som medlem i testpanelen får du löpande frågor som rör debitkortet och vi ber bara om din ärliga åsikt.

Vi ser mycket fram emot att göra denna resa och utveckla ett riktigt bra debitkort tillsammans med dig!
Anmäl mig till testpanelen
Är ditt lag med i Power of We?
Du har väl inte missat "Power of We"? Det är vårt viktiga initiativ för att stötta den svenska damfotbollen från division 1 till 5.

33 lag ingår i initiativet – och alla är samlade på en och samma plats hos oss. Hittar du ditt favoritlag? Gå in och se hur du kan visa ditt stöd redan i dag. Tillsammans kommer vi göra skillnad!
Hitta alla lagen här
5 snabba med kundservice
Vår kundservice har över 90 % kundnöjdhet. Men (!) det är ingenting vi tar för givet. Vi vet att varje samtal räknas och vi gör allt vi kan för att svara på stora som små frågor. En vanlig fråga vår kundservice får rör autogiro.

I månadens 5 snabba svarar Sophie Lüttgenau, Customer Success Agent, på denna fråga och fler av de vanligaste frågorna vi får.
Se filmen här
Mikael Hedell vann 5000 kronor i vårt månadslotteri – är det din tur nu?
Varje månad lottar vi ut 5 000 kronor till en följare av vår Facebook sida och vinsten sätts in på ett rörligt sparkonto hos oss. Ta chansen att vara med i utlottningen du med – och passa på att tagga en vän så de också får chansen att vinna! Kanske kan ni dela på vinsten och göra något tillsammans? 
Till vår Facebook-sida
Hälsningar,
Northmill Bank
Ladda ned vår app
Kontakta oss
08 4000 70 40
hej@northmill.se
Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm. Org. nummer: 556709-4866
© 2021 Northmill Bank AB står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen om bank- och finansieringsrörelse. Alla rättigheter reserverade.
If you want to unsubscribe click here