If you have any problem with displaying this message click here
Logga in
Möt oss på nya sätt!
Att du har en riktigt grym upplevelse hos oss och kan förbättra din ekonomi med våra produkter är viktigt. Lika viktigt är att du får en personlig upplevelse och ett ansikte på den du pratar med. Därför lanserar vi WeMeet! Boka ett personligt videomöte med vår kundservice och få hjälp med din privatekonomi i lugn och ro.

Testa så får du se!
Boka WeMeet
Välkomna, Northmill Flo!
Du har väl inte missat att vi har välkomnat 2 500 modiga företagare till Northmill Kollektivet? Teknikföretaget Moreflo har blivit Northmill Flo. Det betyder att vi kommer bli ännu bättre på att hjälpa dig med din privatekonomi och erbjuda nya produkter, fler erbjudanden och smidiga betallösningar. Ganska grymt, va?

Ps! Redan nu kan betala som du vill, var du vill och helt gratis med vårt nya bankkort!
Upptäck vårt nya kort
Jämna ut din privatekonomi
Ibland händer det där som man inte räknat med och ett plötsligt behov av pengar kan uppstå. De första månaderna på året är ju en typisk sådan tid när pengarna inte alltid räcker till. Som tur är finns vår kontokredit Revolve, som fungerar som ett kreditkort utan kort. En trygg buffert när det behövs, helt enkelt! 
Jämna ut ditt cashflow
Hälsningar,
Northmill Bank

Ladda ned vår app

Kontakta oss
Ring
08-4000 70 40
Mail
hej@northmill.se
Besök
www.northmill.se
Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm. Organisationsnummer: 556709-4866
©2022 Northmill AB står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen om bank- och finansieringsrörelse. Alla rättigheter reserverade.
If you want to unsubscribe your email from newsletter click here