If you have any problem with displaying this message click here
Logga in
100 % personliga. 
100 % digitala.
Vi swipar alltid höger. När du vill nå oss, alltså. För på Northmill Kollektivet har du högsta prioritet. Oavsett vem du är, eller hur din livssituation ser ut, förtjänar du en 100% personlig och digital upplevelse, med ett relevant urval av produkter som förbättrar din privatekonomi. Och du, förresten, God Jul!
Upptäck alla våra produkter
24 sätt att knyta ihop säcken 
Just nu pågår vår julkalender med grymma vinster, rim och tävlingar varje dag till julafton. Upptäck julkalendern på vår Facebook och Instagram – det här vill du inte missa!

Relax & Reduce™
Relax, vi har årets julklappstips. *Garanterat sänkt ränta såklart! Gäller lån och avbetalningar upp till 300 000 kr. Tipsa en vän som förtjänar en lite bättre och mer ekonomiskt jul – och en härlig start på det nya året!
Relax & Reduce™
*Garantin gäller under de villkor och förutsättningar som anges här.

Recharge & Revolve
Jämna ut ditt cashflow.
Även om oväntade kostnader gärna dyker upp, och ibland måste man ladda om, så tänk på att låna lagom och tryggt. Det är nämligen viktigt för oss att du känner dig helt säker när du lånar pengar. 
Ladda om med Revolve™
Power of We – starten på något riktigt stort
Det första året av vårt initiativ Power of We, som stöttar över 30 damfotbollsföreningar från division 1 till 5, är slut. Samtidigt har resan bara börjat! IFK Stocksund knep inte bara första pris i Nordbollen – nya skor till alla spelare – utan även seriesegern och Supporterkampen. En riktig storslam med andra ord!

Men det vi tar med oss allra mest är den fantastiska responsen vi fått från tusentals aktiva unga som älskar att träna, umgås och spela fotboll på lika villkor. Läs gärna vår sammanfattning från året här!
Kanske hittar du ditt favoritlag som du kan visa extra stöd nästa år? 
Läs artikel
Varma julhälsningar,
Northmill Bank

Ladda ned vår app

Kontakta oss
Ring
08-4000 70 40
Mail
hej@northmill.se
Besök
www.northmill.se
Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm. Organisationsnummer: 556709-4866
©2022 Northmill AB står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen om bank- och finansieringsrörelse. Alla rättigheter reserverade.
If you want to unsubscribe your email from newsletter click here