If you have any problem displaying this message click here
Logga in
En höst att se fram emot!
Vi hoppas att du har haft en riktigt skön sommar! Är den ens över än förresten!? Svårt att veta såklart. Det vi däremot vet med säkerhet är att det fortfarande är hög aktivitet här på Northmill Kollektivet. Vi jobbar hårt för att ge dig en grym kundupplevelse och produkter som gör positiv skillnad för din ekonomi – om det så är att ge dig ränta på sparpengarna, minska räntan på dina lån, eller ge dig en schysst buffert.

Oavsett om du redan börjat jobba, eller har ett par veckor kvar i hängmattan, är våra produkter och tjänster tillgängliga dygnet runt – spana in dem här! 
Upptäck vårt produktutbud
Ryktet om sänkt ränta sprider sig...
Det har inte gått vårt fina grannland Norge förbi att Reduce™ framgångsrikt sänkt räntekostnaderna för tusentals svenskar. Därför ger vi nu alla norrmän möjligheten att samla sina lån och sänka räntan med Reduce™!

Sprid nyheten bland dina norska vänner så ni kan kose er i sänkta räntekostnader tillsammans! 
Northmill Norge
Snart kan du ha kortet i handen
Du är en viktig del av Northmill Kollektivet och vi är så tacksamma att du har varit med och utvecklat vårt nya bankkort. Snart kan du hålla det i handen, vi lovar, så håll utkik i våra sociala medier! Kortet kommer förresten innehålla bland annat det här: 

- Bankkonto med statlig insättningsgaranti
- Ingen årsavgift
- Inget valutapåslag
- Flera olika kortfärger
- Och mycket mer!

Vill du också vara med och påverka hur framtidens bankupplevelse ska se ut?
Lämna din åsikt här!
Blev semestern lite extra dyr?
Semester är ju fantastiskt på många vis. Samtidigt är det många som har det tomt i penga-tanken när den väl är över. Till dig som känner igen dig vill vi tipsa om Northmill Revolve – en flexibel kredit som kan göra hela skillnaden.

Nu har vi också gjort det mycket smidigare för dig att välja lånebelopp och se vad det kostar varje månad! 


Till Northmill Revolve  
Nästa generations fotbollsstjärnor
En förlust som sved, absolut, men ett lag som kämpade outtröttligt tillsammans! Det svenska damlandslaget i fotboll stod för en otrolig prestation och tog OS-silver. Vi vet att några av nästa generations superstjärnor finns i de lag som ingår i vårt initiativ Power of We – för en mer jämställd fotboll.

Nu kan du stötta ditt favoritlag och peppa framtida stjärnor genom att delta i supporterkampen! För vad vore fotboll utan den tolfte spelaren – publiken?
Stötta mitt favoritlag
Gilla oss på Facebook – var med i utlottningen om 5000 kronor!
Mikael, Therese, Philip och Nicolas har redan vunnit 5000 kronor – är det din tur nu? Vinsten sätts in på ett rörligt sparkonto hos oss med en årsränta på 0,85 %, fria uttag och statlig insättningsgaranti. Vi lottar en ny vinnare varje månad!
Gilla oss på Facebook
Ps! Du vet väl att vi även har fasträntekonton med fast årsränta på 1,15 % och 1,35 %? Bland de absolut högsta i Sverige alltså. 
Hälsningar,
Northmill Bank
Ladda ned vår app
Kontakta oss
08 4000 70 40
hej@northmill.se
Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm. Org. nummer: 556709-4866
© 2021 Northmill Bank AB står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen om bank- och finansieringsrörelse. Alla rättigheter reserverade.
If you want to unsubscribe click here