If you have any problem with displaying this message click here
Logga in
Tillsammans stödjer vi Ukraina
Hej,

Den fruktansvärda invasionen av Ukraina lämnar ingen oberörd. Även om Northmill befinner sig i en spännande fas, med nya produktlanseringar och mängder av personer som blir en del av vår community varje dag, behöver vi stanna upp och reflektera. Våra tankar går till det ukrainska folket och vi har därför valt att skänka 100 000 kronor direkt till UNHCR. 

Vill du också hjälpa till?
Din donation hjälper UNHCR att reparera människors hem, dela ut vinterkläder och värmande filtar, samt ge ut nödpaket som räddar liv i den pågående krisen.
Donera via UNHCR
Vilken kostnad skulle du helst vilja sänka?
Även om kriget i Ukraina upptar våra tankar, fortsätter vi samtidigt att hitta smarta sätt som förbättrar din privatekonomi. Nu ger vi dig möjligheten att bättra på ditt sparkapital och vara med i utlottningen av 1000 kronor!

Allt du behöver göra är att svara på frågan: Vilken kostnad skulle du helst vilja få hjälp att sänka?
Till frågan
Drömmer du om att starta eget?
Eller har du en vän som redan driver företag? Nu erbjuder vi ett modernt kassasystem för 0 kronor i månaden – helt utan bindningstider!
Läs mer!
Hälsningar,
Northmill

Ladda ned vår app

Kontakta oss
Ring
08-4000 70 40
Mail
hej@northmill.se
Besök
www.northmill.se
Northmill Bank AB, Regeringsgatan 20, 111 53 Stockholm. Organisationsnummer: 556709-4866
©2022 Northmill Bank AB står under tillsyn av Finansinspektionen och omfattas av lagen om bank- och finansieringsrörelse. Alla rättigheter reserverade.
If you want to unsubscribe your email from newsletter click here